Λυσεις


Microsoft Domain Migrations και Ρυθμισεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας...

Υπηρεσιες


Συμβουλευτικη

Χρησιμοποιώντας την εφαρμοσμένη εμπειρία μας, αλλά και πρωτοποριακή σκέψη, εργαλεία και  συνεργασίες, και αναγνωρίζοντας την αξία της επιχείρησή σας, στην Boldteks, μπορούμε να δημιουργήσουμε  εμπεριστατωμένα πλάνα  δράσης και να λύσουμε  τα προβλήματα του ΙΤ σας...

Boldteks - Επαγγελματικές Υπηρεσίες IT

Your One-Stop IT Partner

Η Boldteks είναι ο στρατηγικός συνεργάτης, όσον αφορά το IT,  για τις εταιρείες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και Consulting (υπηρεσίες συμβουλευτικής). Η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών μας, σχεδιάζει, αναπτύσσει, συντηρεί και εξελίσσει το IT σας, καλύπτοντας τον πλήρη κύκλο ζωής του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Η συνεχής αλλαγή του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, τα οικολογικά ζητήματα και οι συνεχώς αναδυόμενες πολύπλοκες τεχνολογίες, δημιουργούν προκλήσεις, ασχέτως του μεγέθους της εταιρίας, που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα στην πορεία τους για ανάπτυξη. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σημεία επαφής και κατανοώντας την πολυπλοκότητα του σύγχρονου ΙΤ περιβάλλοντος, προεκτείνουμε την εμπειρία μας στην ολοκλήρωση συστημάτων ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία συμβαδίζει με τους στόχους της επιχείρησής σας.

Στην Boldteks, προσφέρουμε ένα ποικίλο φάσμα λύσεων για όλα τα μεγέθη των εταιρειών, οι οποίες κυμαίνονται από το γραφείο των πέντε χρηστών μέχρι τις μεγάλες πολυεθνικές, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της αγοράς. Η εκτεταμένη και ποικίλη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που μεγιστοποιούν την απόδοση, αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια και προσδίδουν πραγματική αξία στις επιχειρήσεις τους. Όλα αυτά σε κόστος που δίνει την μέγιστη απόδοση για την επένδυσή σας.

Παρέχουμε αποδοτικές λύσεις σε δυνητικά δαπανηρές και περίπλοκες εγκαταστάσεις και υλοποιήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουμε απαράμιλλο επίπεδο τεχνογνωσίας και υπηρεσιών. Για εμάς, μια ταχεία εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων (rapid-deployment) αντιπροσωπεύει τόσο μια μεθοδολογία όσο και μία υπηρεσία.

 

Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish