Λυσεις


Λυσεις μετεγκαταστασης εξοπλισμου Data Center

Στα πλαίσια του γενικότερου περιβάλλοντος δραστηριότητας των επιχειρήσεων αλλά και στα ειδικότερα πλαίσια του ΙΤ τους, συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη μετεγκατάστασης των συστημάτων πληροφορικής τους, σε ένα νέο Data Center. Η μετεγκατάσταση εξοπλισμού Data Center μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση...

Υπηρεσιες


Υπηρεσια Βελτιστοποιησης Δικτυου

Οι σημερινές υψηλές απαιτήσεις, που υπάρχουν στο χώρο του ΙΤ, από πλευράς χρηστών, για γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα, καταστούν κρίσιμης σημασίας...
Αρχική Λύσεις Γενικές Λύσεις
Λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις

Λύσεις Monitoring ΙΤ Εξοπλισμού


Λύσεις Monitoring Συστημάτων και Δικτύων

Με τους σημερινούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε μέγεθος και πολυπλοκότητα, των υποδομών του IT, η ανάγκη για καλύτερη παρακολούθηση των συστημάτων και αυτοματοποίησης των διαδικασιών είναι απαραίτητη. Η Boldteks μπορεί να σας προσφέρει από απλές μέχρι υψηλών απαιτήσεων λύσεις παρακολούθησης συστημάτων, χρησιμοποιώντας λύσεις διεθνώς αναγνωρισμένου ελεύθερου λογισμικού, οι οποίες συνδυάζουν απόδοση και ευελιξία, ενώ παράλληλα είναι και οικονομικές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό και την εφαρμογή λύσεων παρακολούθησης των συστημάτων σας, ή να σας συμβουλεύσουμε για μία λύση που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας υπάρχουσες ή μελλοντικές ανάγκες.
 

Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Πρόσβασης


Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Πρόσβασης

Η Boldteks σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούνται υλοποιήσεις λύσεων VPN με χρήση της καταλληλότερης τεχνολογίας για κάθε περίπτωση. Οι υλοποιήσεις μας, ανάλογα τις απαιτήσεις, μπορεί να στηρίζονται σε λύσεις hardware (Cisco, Checkpoint, Fortinet) ή λογισμικού (Windows ISA Server, OpenVPN, Checkpoint). Η ασφάλεια των δεδομένων και του δικτύου σας, αποτελεί για εμάς πρωταρχικό μας μέλημα και οι λύσεις μας πάντα λαμβάνουν υπόψη τον καλύτερο τρόπο για την εξασφάλιση αποτελεσματικής ασφάλειας στην προσφερόμενη λύση μας.

 

Εγκατάσταση, Ρυθμίσεις, Migration Microsoft Exchange Server


Εγκατάσταση και Migration Microsoft ExchangeTM Server

H Boldteks μπορεί να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει οποιαδήποτε υλοποίηση του Microsoft ExchangeTM Server στο μηχανογραφικό περιβάλλον σας, συμπεριλαμβανομένων και λύσεων υψηλής διαθεσιμότητας με διάφορους ρόλους. Επίσης, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε migrations από προηγούμενες εκδόσεις, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε τις τελευταίες δυνατότητες της πιο πρόσφατης έκδοσης.

 

Microsoft Domain Migrations και Ρυθμίσεις


Microsoft Domain Migrations και Ρυθμίσεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας (migration) σε λειτουργικό περιβάλλον Windows ServerTM 2008, απολαμβάνοντας έτσι τα οφέλη της επιπλέον ασφάλειας, καλύτερης απόδοσης, ευκολίας διαχείρισης και virtualisation μιας σύγχρονης υποδομής domain.

 Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish