Λυσεις


Microsoft Domain Migrations και Ρυθμισεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας...

Υπηρεσιες


Εγκαταστασεις Μηχανογραφικου Εξοπλισμου

Η Boldteks μπορεί να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει τα μηχανογραφικά σας συστήματα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων περιλαμβάνουν, εγκατάσταση εξυπηρετητών, συσκευών δημιουργίας εφεδρικών δεδομένων (backup devices), διανομέων δικτύου (switches), οπτικών διανομέων (fiber switches), συσκευών κεντρικής αποθήκευσης (storage) και πολλών άλλων...
Αρχική Υπηρεσίες
Υπηρεσίες της Boldteks

Η Boldteks ασχολείται με πέντε κύριους  τομείς υπηρεσιών. Αυτοί οι τομείς, στην πράξη, συμπεριλαμβάνουν πακέτα υπηρεσιών που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις  μοναδικές ανάγκες της κάθε εταιρίας. Η κάθε υπηρεσία μας  μπορεί να προσφερθεί ως έχει, παρόλα αυτά η αξία των υπηρεσιών που προσφέρουμε βρίσκεται στη δυνατότητά μας να προσφέρουμε εξειδικευμένα και εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών, ανάλογα την περίπτωση.

Συγκεκριμένα , οι κύριες κατηγορίες υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν:Εφαρμογές & Υλοποιήσεις


Μεταξύ των σχεδιασμού, εγκατάστασης, integration, migration, systems management, συντήρησης, on-site και τηλεφωνικής ή απομακρυσμένης υποστήριξης, θα βρείτε σίγουρα τις υπηρεσίες που αντιστοιχούν στις ανάγκες σας!
Περισσοτερα...
 

Δίκτυο


Σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση ολοκληρωμένων συστημάτων επικοινωνίας και δικτυακών περιβαλλόντων για σωστή ανάπτυξη, ευελιξία και σταθερότητα στην επιχείρηση σας.
Περισσοτερα...
 

Data Center


Τα σημερινά Data Centers αντιμετωπίζουν  μοναδικά τεχνικά απρόοπτα και καταστάσεις υπερφόρτωσης ή αδυναμίας απόδοσης πολλών πεπερασμένων συστημάτων, λόγο έλλειψης σωστής συντήρησης, ανανέωσης του σχεδιασμού, διαχείρισης φορτίου κτλ.
Περισσοτερα...
 

Συμβουλευτική


Χρησιμοποιώντας την εφαρμοσμένη εμπειρία μας, αλλά και πρωτοποριακή σκέψη, εργαλεία και  συνεργασίες, και αναγνωρίζοντας την αξία της επιχείρησή σας, στην Boldteks, μπορούμε να δημιουργήσουμε  εμπεριστατωμένα πλάνα  δράσης και να λύσουμε  τα προβλήματα του ΙΤ σας.
Περισσοτερα...
 

Συντήρηση και Επισκευές


Διατηρήστε εγγυημένα, την ομαλή λειτουργία και την μέγιστη διαθεσιμότητα ,των Enterprise συστημάτων και εφαρμογών σας, που είναι ζωτικής σημασίας για τις δραστηριότητές σας.
Περισσοτερα...
 Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish