Λυσεις


Microsoft Domain Migrations και Ρυθμισεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας...

Υπηρεσιες


Υπηρεσια Βελτιστοποιησης Δικτυου

Οι σημερινές υψηλές απαιτήσεις, που υπάρχουν στο χώρο του ΙΤ, από πλευράς χρηστών, για γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα, καταστούν κρίσιμης σημασίας...
Αρχική Λύσεις Μεγάλες Επιχειρήσεις
Λύσεις για Επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους

Enterprise Services

Για τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και για τις μικρότερες που ενσωματώνουν μεγάλες υποδομές πληροφορικής, η Boldteks μπορεί να σας προσφέρει λύσεις για να διαχειριστείτε τις σημερινές προκλήσεις και να κάνετε σχέδια για το μέλλον, με πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την υποδομή του IT και του δικτύου σας.

Σας  αφήνουμε να επικεντρωθείτε στις βασικές δραστηριότητές σας.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας στη διερεύνηση της υφιστάμενης κατάστασης και να προτείνοντάς σας ιδέες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, την προμήθεια και ανάπτυξη τόσο των νέων όσο και των υφισταμένων έργων. Μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε και να υποστηρίξουμε την ΤΠΕ υποδομή σας.

Η Boldteks μπορεί να προσφέρει λύσεις σε:

  • Υποστήριξη
  • Διαχείριση εξοπλισμού
  • Λύσεις λογισμικού
  • Δικτύωση και Ασφάλεια
  • Διαχείριση δεδομένων και Κεντρική Αποθήκευση

Η Boldteks μπορεί να προσφέρει ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών διαχείρισης για την επιχείρησή σας, αποτρέποντας τα καθημερινά προβλήματα ρουτίνας,  προσφέροντας σας ηρεμία για να επικεντρωθείτε στο σκοπό των δραστηριοτήτων σας ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα.Λύση Μετεγκατάστασης Data Center


Λύσεις μετεγκατάστασης εξοπλισμού Data Center

Στα πλαίσια του γενικότερου περιβάλλοντος δραστηριότητας των επιχειρήσεων αλλά και στα ειδικότερα πλαίσια του ΙΤ τους, συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη μετεγκατάστασης των συστημάτων πληροφορικής τους, σε ένα νέο Data Center. Η μετεγκατάσταση εξοπλισμού Data Center μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση αν δεν αντιμετωπιστεί από τους κατάλληλους επαγγελματίες. Παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και μπορεί να είναι περίπλοκη, αγχωτική και απαιτητική σε ανθρώπινο δυναμικό και χρόνο, με υψηλό κίνδυνο διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητάς. Αφήστε τους επαγγελματίες να αναλάβουν αυτή τη διαδικασία, που γνωρίζουν πώς να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σωστά και μείνετε ήσυχοι για το αποτέλεσμα. Οι έμπειροι ειδικοί μετεγκατάστασης της Boldteks, μπορεί να διαχειριστούν τις μετεγκαταστάσεις σας αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η Boldteks προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για τη μετεγκατάσταση εξοπλισμού και  τεχνολογιών από ένα χώρο ή ένα κτίριο σε κάποιο άλλο. Είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο σύστημα, είτε για πολλαπλά συστήματα είτε για ολόκληρα Data Centers η Boldteks παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση των δραστηριοτήτων μετεγκατάστασης εξοπλισμού. Τα υποστηριζόμενα προϊόντα περιλαμβάνουν servers, συστήματα Blade, workstations, κεντρικά συστήματα αποθήκευσης, συσκευές, δικτύωση και οπτικά switches, καθώς και προϊόντα λογισμικού, από διάφορους κατασκευαστές.

Ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες μετεγκατάστασης που προσφέρει η Boldteks περιλαμβάνουν:

  • Αξιολόγηση των εγκαταστάσεων
  • Σχεδιασμό του πλάνου μετεγκατάστασης
  • Απεγκατάσταση του εξοπλισμού
  • Επανεγκατάσταση του εξοπλισμού

Η Boldteks μπορεί να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις με διάφορες υπηρεσίες, παρέχοντας προσαρμοσμένες  προτάσεις για κρίσιμες μετεγκαταστάσεις, με μηδενική ανοχή για διακοπή της λειτουργίας των εταιρικών δραστηριοτήτων.

 

Δίκτυα και Συστήματα Υψηλής Διαθεσιμότητας


Δίκτυα και Συστήματα Υψηλής Διαθεσιμότητας

Για τις επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες σε διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα συστημάτων, η  Boldteks, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και πρωτόκολλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας και αντοχής σε προβλήματα τόσο σε δικτυακό επίπεδο (HSRP,ECMP,MLPPP,BGP) όσο και σε επίπεδο συστημάτων (Microsoft Clustering,GFS).
 

Αντιμετώπιση Προβλημάτων Δικτύου/ Εφαρμογών


Βελτίωση απόδοσης εφαρμογών, αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου

Η Boldteks σας βοηθά να καλυτερεύσετε το επίπεδο της δουλειάς σας, απομονώνοντας και αντιμετωπίζοντας πιθανά δικτυακά προβλήματα σε συστήματα και εφαρμογές. Θα πραγματοποιήσουμε ανάλυση του δικτύου σας για τις ανάγκες των εφαρμογών σας και ως πως το πως καταναλώνεται το εύρος της διαθέσιμης δικτυακής ζώνης σας, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα απόδοσης των εφαρμογών σας και να απομονωθούν τυχόν απρογραμμάτιστες μετακινήσεις δεδομένων.
 Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish