Λυσεις


Λυσεις μετεγκαταστασης εξοπλισμου Data Center

Στα πλαίσια του γενικότερου περιβάλλοντος δραστηριότητας των επιχειρήσεων αλλά και στα ειδικότερα πλαίσια του ΙΤ τους, συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη μετεγκατάστασης των συστημάτων πληροφορικής τους, σε ένα νέο Data Center. Η μετεγκατάσταση εξοπλισμού Data Center μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση...

Υπηρεσιες


Συμβουλευτικη

Χρησιμοποιώντας την εφαρμοσμένη εμπειρία μας, αλλά και πρωτοποριακή σκέψη, εργαλεία και  συνεργασίες, και αναγνωρίζοντας την αξία της επιχείρησή σας, στην Boldteks, μπορούμε να δημιουργήσουμε  εμπεριστατωμένα πλάνα  δράσης και να λύσουμε  τα προβλήματα του ΙΤ σας...

Αρχική Υπηρεσίες Εφαρμογές & Υλοποιήσεις

Εφαρμογές & Υλοποιήσεις


Μεταξύ των σχεδιασμού, εγκατάστασης, integration, migration, systems management, συντήρησης, on-site και τηλεφωνικής ή απομακρυσμένης υποστήριξης, θα βρείτε σίγουρα τις υπηρεσίες που αντιστοιχούν στις ανάγκες σας!

Επιπλέον προσφέρουμε μια ποικιλία από συνεχώς εξελισσόμενες επιλογές υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:  προγραμματισμένη συντήρηση, on-site υποστήριξη και συντήρηση, απομακρυσμένο έλεγχο και αντιμετώπιση προβλημάτων, και πολλαπλών επιπέδων τηλεφωνική υποστήριξη.

  • Σχεδιασμός και υλοποίηση συστημάτων κεντρικής αποθήκευσης:  SAN, DAS, NAS, ISCSI
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη λύσεων Clustering
  • Σχεδιασμός και εφαρμογή λύσεων μετεγκατάστασης/μεταφοράς λογισμικού και δεδομένων
  • Εγκατάσταση εξοπλισμού: διακομιστών, κεντρικών μέσων αποθήκευσης και Δικτύου (servers, storage, networking)
  • Εγκατάσταση καλωδίωσης και υποδομών διασύνδεσης εξοπλισμού/συσκευών
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση επαγγελματικών λύσεων βασισμένων σε πλατφόρμες Microsoft, Solaris και Linux (Enterprise Solutions)
 

Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish