Λυσεις


Microsoft Domain Migrations και Ρυθμισεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας...

Υπηρεσιες


Υπηρεσια Βελτιστοποιησης Δικτυου

Οι σημερινές υψηλές απαιτήσεις, που υπάρχουν στο χώρο του ΙΤ, από πλευράς χρηστών, για γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα, καταστούν κρίσιμης σημασίας...
Αρχική Microsoft Υπηρεσίες
Υπηρεσίες για προϊόντα Microsoft

Microsoft Services

Η Boldteks προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών σχετικά με τις τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιώντας μεγάλη εμπειρία και δίνοντάς σας πρόσβαση στην τεχνολογία της Microsoft, ώστε να καλυφθούν οι επιχειρηματικές και διαχειριστικές ΙΤ ανάγκες της εταιρίας σας. Εδώ, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο συχνά εφαρμοσμένες υπηρεσίες σε τεχνολογίες της Microsoft που προσφέρει η Boldteks.
Εγκατάσταση και Migration Microsoft ExchangeTM Server

H Boldteks μπορεί να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει οποιαδήποτε υλοποίηση του Microsoft ExchangeTM Server στο μηχανογραφικό περιβάλλον σας, συμπεριλαμβανομένων και λύσεων υψηλής διαθεσιμότητας με διάφορους ρόλους. Επίσης, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε migrations από προηγούμενες εκδόσεις, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε τις τελευταίες δυνατότητες της πιο πρόσφατης έκδοσης.

 

Microsoft Domain Migrations και Ρυθμίσεις

H Boldteks μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες για ρυθμίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το Microsoft domain σας, ή και λύσεις για να μεταφέρετε το domain σας (migration) σε λειτουργικό περιβάλλον Windows ServerTM 2008, απολαμβάνοντας έτσι τα οφέλη της επιπλέον ασφάλειας, καλύτερης απόδοσης, ευκολίας διαχείρισης και virtualisation μιας σύγχρονης υποδομής domain.
 Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish