Λυσεις


Υπηρεσιες Απομακρυσμενης Προσβασης

Η Boldteks σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούνται υλοποιήσεις λύσεων VPN...

Υπηρεσιες


Εγκαταστασεις Μηχανογραφικου Εξοπλισμου

Η Boldteks μπορεί να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει τα μηχανογραφικά σας συστήματα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων περιλαμβάνουν, εγκατάσταση εξυπηρετητών, συσκευών δημιουργίας εφεδρικών δεδομένων (backup devices), διανομέων δικτύου (switches), οπτικών διανομέων (fiber switches), συσκευών κεντρικής αποθήκευσης (storage) και πολλών άλλων...

Εταιρικό Προφίλ


Η Boldteks ιδρύθηκε το 2008, από τρείς μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα των επαγγελματικών συστημάτων και εφαρμογών.  Ως κύρια δραστηριότητα έχει την  παροχή υπηρεσιών πληροφορικής ,που απευθύνονται  σε μεγάλες  και μεσαίες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις (Enterprise level service provider).

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε  ποιοτικές υπηρεσίες , στην καλύτερη δυνατή τιμή, με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας , φροντίζοντας παράλληλα για τη σωστά στημένη ασφάλεια  των συστημάτων και των διεργασιών σας. Η συνεργασία σας με την Boldteks προσδίδει πραγματική προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας (Value-Add Partner).

Ψάχνουμε για περίπλοκες και δυναμικά δαπανηρές υλοποιήσεις, τις οποίες  θα ξεδιπλώσουμε, αναλύσουμε και θα φέρουμε στα μέτρα σας, σε λογικές τιμές, πετυχαίνοντας όχι μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά αυξάνοντας και το ROI για την επιχείρηση σας.

Η Boldteks διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με Enterprise level  πιστοποιήσεις  στους περισσότερους  από τους κύριους πολυεθνικούς κατασκευαστές συστημάτων, storage, δικτύων και λογισμικού, με τους οποίους συνεργάζεται άμεσα ή έμμεσα.

 

Γλώσσα

ΕλληνικάEnglish